EN – Kompetenceudvikling til nøglemedarbejdere

CSR-strategi og -handling kræver kompetencer, vi ikke har haft i skolen. Det gælder kendskab til bæredygtig ledelse, protokoller og konventioner, til klimaregnskab og verdensmål samt til best og worst practice på CSR-området.

Det er en sund og langsigtet beslutning at investere i medarbejdernes kompetencer. Derfor har Sustainable Business Solutions erfarne rådgivere og eksperter i didaktik og undervisning udviklet et katalog af unikke træningsprogrammer for ledere og nøglemedarbejdere.

Med vores kurser bliver du hurtigt og sikkert i stand til at forstå, rammesætte og lede de væsentligste områder inden for bæredygtighed, så det bliver en konkurrencemæssig fordel frem for en administrativ byrde. Kursernes form og indhold er baseret på førstehåndserfaring med, hvad der skal til for at omsætte bæredygtighed til strategi og resultatskabelse.

Vi tilbyder både træning med fysisk fremmemøde, live online undervisning og skræddersyede forløb til enkeltvirksomheder.

På vores træningsprogrammer kan man bl.a. lære mere om:

  • Sustainability management i praksis – det du skal vide for at lede bæredygtighed i virksomheden
  • Klimahandling og klimaregnskab i praksis – du kan læse mere på websitet Klimakurser.dk
  • Strategisk klimaledelse

Mere end 300 nøglemedarbejdere fra danske og internationale virksomheder har allerede gennemført vores kurser.

 

EN – Har uddannet sig via vores træningstilbud Klimakurser.dk

 

Har deltaget på et af vores live online webinars

 

Er gennemsnitsratingen på 5 trins skala fra vores deltagere

”EN – Klimaindsatsen er ikke en blød værdi hos os. Den er både vigtig for vores samfundsansvar og konkurrencekraft, og på kurset fik vi for alvor fat om de værktøjer, vi skal bruge til at styrke vores viden på området. Udover det høje faglige niveau har vi været  rigtig glade for den faglige sparring  og netværk med kolleger fra andre virksomheder og andre brancher.”

Louise Schouv Petersen, Projektleder Polar Seafood