Senior Sustainability Advisor

Vil du være med til at flytte samfundet i en bæredygtig retning og til at gøre en forskel for de virksomheder og mennesker, vi arbejder med? Navigerer du hjemmevant i bæredygtighedsrapportering og EU-lovgivning? Har du stærk erfaring som strategisk og professionel rådgiver, der drives af de gode kunderelationer? Og er du samtidig en stærk kapacitet når det gælder etablering af nye kundesamarbejder og aftaler?
Så har du lige nu muligheden for at blive en del af holdet hos Sustainable Business Solutions.


Hos Sustainable Business Solutions hjælper vi virksomheder og organisationer med at forstå og begå sig indenfor bæredygtighedsagendaen. Med andre ord hjælper vi kunder med at navigere i ESG området og med at forstå deres egen rolle, så de lykkes med at integrere bæredygtighed i virksomhedens strategi og sikre langvarige forandringer, der er afgørende for at de kan drive virksomheder ansvarligt ind i fremtiden.

Vi vækster og har brug for dig
Vi leder efter en Senior Sustainability Advisor, der er fagligt solidt funderet inden for ESG og bæredygtighed. Vi er klar over, at indgangen til arbejdet med bæredygtighed kan komme flere steder fra. Vi er derfor nysgerrige på din baggrund, dine erfaringer og din uddannelse.

For at lykkes i rollen, forestiller vi os, at du kan sætte kryds ved disse punkter:  

 • Du forstår kompleksiteten hos virksomhederne: Du er dygtig til at sætte dig ind i virksomhedernes udfordringer og muligheder, og du evner at sætte den viden i spil, når der skal afsøges nye forretningsmuligheder og samarbejde med fremtidige potentielle kunder.
 • Du er inde i den fremtidige lovmæssige agenda og kan være en ressource ind i CSRD-rapportering, taksonomirapportering, SBTi og har måske erfaring eller faglig interesse i LCA.
 • Du har erfaring med udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategier: I tidligere stillinger har du arbejdet både teoretisk og praktisk med ESG og CSR, og du har et naturligt afsæt i en udviklingsorienteret tilgang til arbejdet.
 • Du har flere års erfaring som rådgiver, konsulent og/eller leder: Vi foretrækker at det er med udgangspunkt i ESG, men det kan f.eks. være inden for management consulting, revision eller klimarådgivning.
 • Din uddannelsesbaggrund: Din baggrund kunne være fra økonomi, revision eller samfundsvidenskab – alternativt en mere teknisk, industriel eller naturvidenskabelig baggrund. Vigtigst er det, at du har stærke analytiske evner og er i stand til at træffe beslutninger funderet i dit analytiske arbejde, at du er vant til at håndtere et højt niveau af faglig kompleksitet samt overskuer at sætte dig ind i nye fagområder og anvende det i praksis.
 • Du er en holdspiller og en drivkraft i teamet, men har også erfaring og evner til at eksekvere på leverancerne til kunderne.

Vil du med på holdet?
Din hverdag vil bestå både af kunderådgivning og faglig fordybelse, og det er derfor essentielt, at du rummer både den tillidsskabende rådgiverrolle, evnen til at sætte dig ind i kundernes forretningsmæssige udfordringer og den faglige viden om og interesse for området.

Arbejdsområderne vil bl.a. inkludere følgende opgaver:

 • Afsøge nye potentielle kundesamarbejde via netværk og opsøgende relationsarbejde, herunder forberedelse af oplæg og tilbud til potentielle kunder.
 • Rådgive om implementering af ny lovgivning, EU-taksonomien, CSRD-rapportering og due diligence.
 • Gennemføre dobbelte væsentlighedsanalyser, risikovurderinger og rådgive om reduktionsplaner og mål.
 • Facilitere strategiske processer, herunder udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategier, målsætninger og handleplaner.
 • Udarbejdelse af bæredygtighedsrapporter – og optimering af eksisterende rapportering og data.  
 • Varetage dele af undervisning på vores akademi i egne kurser, via vores uddannelsespartnere samt holde oplæg for kunder.

Du vil blive en del af en flad og agil organisation, hvor arbejdskulturen er præget af en stor portion selvstændighed og et godt drive. Vi sætter faglig kvalitet og internt sparring højt. Med stor forskellighed i både faglige og personlige profiler, har vi et dynamisk og givende samarbejde i teamet, hvor du vil indgå som fagligt fyrtårn.

Vi er en virksomhed i stor udvikling. Du får mulighed for at skabe den fremtid vi går i møde, og være med til at udvikle vores egen forretning og ydelser til kunderne.
Vi har mange spændende kundesamarbejder bredt funderet i forskellige sektorer i dansk erhvervsliv, der giver forskelligartede projekter og opgaver, som bidrager til en alsidig og foranderlig hverdag.

Du vil blive en del af et team med stærkt sammenhold og stor nysgerrighed på hinanden og på verden. Der er plads og hjerterum til hinanden, højt til loftet og et socialt rart, personligt kollegaskab.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?  
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller ansøge om jobbet, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at læse den. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Nina Kvindal på mail: nina@sbsolutions.dk eller telefon 21819249. Vi afholder samtaler løbende. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Du har booket en af aftale til ESG Tilstandsrapport.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Kontakt os på (+45) 44 40 60 44 eller info@sbsolutions.dk

Venlig hilsen

Sustainable Business Solutions