Sustainability Advisor

Brænder du for klima, ESG og bæredygtighed? Navigerer du hjemmevant i bæredygtighedsrapportering, EU-taksonomi og klimaregnskaber? Og drives du som rådgiver af gode kunderelationer? Så kan du lige nu blive en del holdet i Sustainable Business Solutions

Hvem er vi?

Sustainable Business Solutions er et konsulenthus, der er specialister i at gøre bæredygtighed og ESG konkret, kommercielt og køreklart til vores kunders forretning – blandt andet gennem rådgivning, uddannelse og bistand til eksekvering.

Vi hjælper med andre ord vores kunder med at forstå og navigere i de komplekse EU-regler og med at integrere bæredygtighed i virksomhedens strategi, så de kan sikre langvarige forandringer og styrke deres markedspositioner.

Vil du med på holdet?

Vi leder efter en Sustainability Advisor, der er både teoretisk og praktisk godt funderet inden for ESG og bæredygtighed. Du vil blive en del af en flad og agil organisation, hvor der både er plads til hinanden, til ambitioner, og hvor der er højt til loftet. Din hverdag vil bestå både af kunderådgivning og faglig fordybelse, og det er derfor essentielt, at du rummer både den tillidsskabende rådgiverrolle, evnen til at sætte dig ind i kundernes forretningsmæssige udfordringer og den faglige viden om og interesse for området.

Arbejdsområderne vil bl.a. inkludere følgende opgaver for vores mange spændende kunder:

 •  Udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategier, målsætninger og handlingsplaner.
 •  Udarbejdelse af bæredygtighedsrapporter – og optimering af eksisterende rapportering og data.
 •  Udarbejdelse af klimaregnskaber og målsætninger.
 • Gennemføre dobbelte væsentlighedsvurderinger (double materiality).
 • Rådgive om implementering af ny lovgivning, fx EU-taksonomien, CSRD og due dilligence.
 • Gennemføre menneskerettighedsrisikovurderinger.
 • Uddanne kunder i klima- og ESG-området.

Vi er nysgerrige på din baggrund

Vi er klar over, at indgangen til arbejdet med bæredygtighed kan komme flere steder fra. Vi er derfor nysgerrige på din baggrund, dine erfaringer og din uddannelse.
For at lykkes i rollen, forestiller vi os, at du kan sætte kryds ved disse punkter:

 • Erfaring som ESG-og Sustainability-rådgiver og/eller leder
 • Du har erfaring med udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategier
 • Du forstår kompleksiteten hos virksomhederne: Du er dygtig til at sætte dig ind i virksomhedernes udfordringer og muligheder, når de skal inkorporere tiltag indenfor bæredygtighed, og du kan give dem de rette redskaber til at lykkes.
 • Du er en holdspiller og en drivkraft i teamet, men har også lyst til at få fingrene helt ned i opgaverne.
 • Din uddannelsesbaggrund: Hvordan din uddannelse ser ud, er ikke afgørende for os. Men vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse inden for økonomi, revision eller samfundsvidenskab – alternativt en mere teknisk baggrund som fx ingeniør.
   

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?

Er du klar til at få foden indenfor hos Sustainable Business Solutions? Så send din ansøgning hurtigst muligt – Vi glæder os til at læse den.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Director, ESG & Sustainability Services, Helle Bergstrøm på tlf. +45 40 30 46 03 eller på mail helle@sbsolutions.dk.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du har booket en af aftale til ESG Tilstandsrapport.

Vi kontakter dig snarest for at aftale nærmere.

Hvis du har spørgsmål i mellemtiden, kan du kontakte Peter Mulvad Sørensen på 4038 3294 eller peter@sbsolutions.dk

Venlig hilsen

Sustainable Business Solutions