Vores kunder

Sustainable Business Solutions har bistået en lang række danske og internationale virksomheder med rådgivning inden for strateudvikling, implementering, kommunikation og rapportering.

Hos mange af vores kunder hjælper vi med hele paletten af ydelser.

Referencer

Ole Madsen, CCO & CDO, Spar Nord Bank A/S

Vores samarbejde med Thue startede i foråret 2017, og siden da har han rådgivet Spar Nord om stort og småt inden for CSR med mærkbar entusiasme og ambitioner på bankens vegne. Konkret har vi i tæt samarbejde med Thue bl.a. skabt vores CSR-strategi og -mål, formuleret CSR-politikker, udviklet nyskabende finansielle produkter, analyseret markedsforhold, foretaget effektmålinger, udarbejdet vores årlige CSR- og klimarapportering, implementeret CSR-datasystemer, adresseret FN’s Verdensmål, tilsluttet os FN’s rammeværker og trænet vores medarbejdere i CSR. Vi oplever Thue som en dygtig rådgiver, der går helhjertet ind i Spar Nords forretning. Han er god til at falde naturligt ind og forstå vores behov og mål med CSR, som han evner at omsætte til brugbare løsninger i gode og tillidsfulde samarbejdsrelationer med direktionen og medarbejdere på tværs af banken. Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet og de resultater, vi skaber sammen. ”

Steffen Max Høegh, CSR Direktør, Holmris B8 Circular

“Vi kom til Thue midt i vores årlige CSR rapportering – med en næsten færdig CSR-rapport. Som efterhånden en stor koncern, stod HOLMRIS B8 med rapporteringskrav i en ny skala  ikke kun formelt, men også ud fra vores mange forskellige indsatser. Vi stod derfor med brug for hjælp til at finde ud af, om det næsten færdige udkast til vores CSR rapport opfyldte de formelle krav, hvordan vi skulle strukturere selve rapporten og havde desuden lyst til at udvikle arbejdet, så vi fremover havde en mere resultatorienteret og målbar rapport i hænderne. Alt det hjalp Thue os med.

Han udformede et konkret arbejdsdokument, vi kunne følge og undervejs havde vi flere opfølgende samtaler for at sikre, vi var på rette vej. Med en kompetent, struktureret og dedikeret indsats fra Thue, fik vi vores CSR rapport forbedret markant.

Den varmeste anbefaling fra HOLMRIS B8 Circular.”

Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig, OK a.m.b.a.

“Vi har fået et stort udbytte fra vores samarbejde med Thue, som har rådgivet OK, siden vi i 2018 blev underlagt en række skærpede krav til CSR-rapportering. I den forbindelse havde vi brug for en stærk CSR-faglig sparringspartner, som kunne hjælpe med at perspektivere de nye krav i forhold OK’s forretning.

Her var Thue den oplagte kandidat og gennem sparring gav han os værktøjerne til selv at arbejde med rapporteringen. Thue gav værdifulde input og sparring gennem hele forløbet, lige fra tilrettelæggelse af processen til løbende kvalitetssikring og afsluttende compliance-tjek ved rapportens afslutning.

Arbejdet med rapporten har samtidig været en glimrende anledning til at kaste et blik på, hvordan vi bliver skarpere til at arbejde strategisk med CSR i OK. I den forbindelse har det været naturligt at fortsætte det gode samarbejde med Thue. En af hans store forcer er, at han både besidder en usædvanlig stor viden omkring CSR og samtidig har en solid forretningsforståelse. Hans input er derfor altid skarpe og giver anledning til refleksion og nytænkning omkring, hvordan vi udvikler fremtidens CSR-platform i OK.”

Bjarne Jacobsen, Kommunikations- og CSR-chef, Middelfart Sparekasse

“Thue Sandgren Birk har været en nær samarbejdspartner for Middelfart Sparekasse i mange år, så da vi havde behov for at nytænke vores CSR-rapportering, var det oplagt at bede Thue om hjælp.

Med sin solide erfaring og store baggrundsviden både inden for CSR-området og finanssektoren kunne Thue identificere oplagte rapporteringsområder og koble dem med relevante rapporteringsstandarder for at sikre høj kvalitet i den endelige CSR-rapport. Thue har samtidig evnet at få Sparekassens ønske om at koble CSR-rapporteringen sammen med målene i vores strategi, så der bliver en rød tråd fra holdning over handling til rapportering og nye målsætninger i Sparekassens arbejde med samfundsansvar. Samarbejdet har været smidigt og effektivt ud fra en realistisk og godt styret tidsplan.

Jeg kontaktede Thue for at hjælp til at gøre Sparekassens CSR-rapportering mere datadrevet og målstyret og dermed mere værdifuld for alle interessenter, både internt i Sparekassen og eksternt. Thue har lavet et oplæg, der svarer til at servere en friløber for angriberen. Nu skal vi selv putte bolden i mål – vel vidende, at han står klar til at samle riposten op og hjælpe os med at bringe bolden i mål, hvis vi brænder i første forsøg.”