Student Sustainability Advisor

Er du analytisk stærk, kan du formulere og skrive fængende tekster, og har du interesse for den aktuelle bæredygtighedsagenda? Vil du opbygge konkret erfaring og udvikle dine kompetencer på arbejdsmarkedet? Så er stillingen som Student Sustainability Advisor ved Sustainable Business Solutions måske lige noget for dig!

Hvem er vi?

Sustainable Business Solutions ApS er et rådgivningsselskab, som specialiserer sig i rådgivning og undervisning i alt godt inden for bæredygtighed. Vi arbejder og assisterer med rapportering og implementering af bæredygtighed, klimaregnskaber og generel rådgivning inden for feltet ved både store og små virksomheder. Desuden afholder vi en række forskellige kurser, både tilpassede til individuelle virksomheder og generelle kurser om klima og bæredygtighed i virksomheder og organisationer. Tilsammen understøtter dette vores vision om at tilføre virksomheder og organisationer de ESG-kompetencer, som de endnu ikke besidder, hvilket vi gør ud fra vores tre fokusområder; Rådgivning, Rapportering og Akademi.

Om stillingen

Som Student Sustainability Advisor hos os kommer du til at arbejde med kommunikation, analyse og rapportering.
Du kommer især til at arbejde tæt sammen med vores dygtige rådgivere, hvor du konkret kommer til arbejde med

  • Ekstern kommunikation
  • Tekster og opdatering af vores platforme
  • Klimaregnskaber
  • ESG-rapportering
  • Dataindhentning og -behandling
  • Projektledelse
  • Ad hoc-opgaver

Om dig

Vi har brug for nogen, der evner at sætte sig ind i en kompleks agenda og formidle på flere niveauer og platforme med klar og tydelig kommunikation. Bl.a. har vi en LinkedIn profil, et nyhedsbrev og et website, hvor vi formidler vores viden. Derfor er kendskab og erfaring med brug af platformene et klart plus. Har du i forvejen erfaring med ESG området er det også at foretrække.
Vi søger hverken Greta Thunberg eller Dalai Lama. Vi er helt ok med dig, hvis du bare er nysgerrig, energisk, fagligt dygtig og i besiddelse af et rigt indre liv.

Vi forstiller os, at du har omkring 6-12 timer om ugen til rådighed ved siden af dit studie. Hvordan timerne fordeler sig hen over ugen er mindre vigtigt. Vi ser gerne, at du arbejder fra vores kontor i Ry, men hjemmearbejde er også muligt.

Da vi er en lille virksomhed, vil der desuden være mulighed for at påvirke dine egne opgaver, så du kommer til at sidde med netop dét, som du brænder for.

Bliv en del af vores team

Ud over konkret erfaring og mulighed for reel indflydelse på både opgaver og arbejdsplads, tilbyder vi i SBS en plads i et dygtigt, passioneret og diverst team, der brænder for bæredygtighed, og hvor trivsel, kollegaskab og god stemning er i højsædet. Trods vores lille størrelse har vi både festudvalg og fællessang, en hyggelig, åben og uformel tone på kontoret, og du bliver selvfølgelig en del af vores frokostordning.

Ikke mindst er Sustainable Business Solutions i rivende udvikling, så du kommer med på vores rejse på et tidspunkt, hvor der virkelig er fart på, nok at lave og også mulighed for at fortsætte i regulær ansættelse efter endt studie.

Lyder det som noget for dig?

Så ville vi elske at høre fra dig. Send os en mail med motiveret ansøgning og CV og eventuelle andre bilag til People Lead Nina på nk@sbsolutions.dk.


Du har booket en af aftale til ESG Tilstandsrapport.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Kontakt os på (+45) 44 40 60 44 eller info@sbsolutions.dk

Venlig hilsen

Sustainable Business Solutions