Om os

Vi arbejder for at engagere virksomheder i at finde deres unikke formål med CSR og skabe fantastiske forretninger med en strategi og eksekvering, som verden vil elske dem for.

Thue Birk Svenningsen

Grundlægger og seniorrådgiver

E-mail: thue@sbsolutions.dk

Telefon: (+45) 28 12 24 22

Thue begyndte sin karriere i CSR-afdelingerne hos Grundfos og OK amba. Siden 2014 har han som rådgiver hjulpet danske og internationale virksomheder med strategiudvikling, implementering, CSR-rapportering, kommunikation mv.

Thue er stifter og ejer af Sustainable Business Solutions og medstifter af rådgivernetværket CSR Advisors DENMARK.

Senest har Thue stiftet virksomheden klimakurser.dk, der arbejder med interaktive digitale træningsprogrammer, der binder strategi sammen med praktiske kompetencer hos virksomhedernes nøglemedarbejdere.

Torben Vartenberg

Seniorrådgiver

E-mail: torben@sbsolutions.dk

Telefon: (+45) 20 10 49 00

Torben Vartenberg har i 25 år arbejdet med udvikling og eksekvering af CSR-programmer og CSR-uddannelse, bl.a. som CSR-konsulent, CSR-chef og uddannelsesleder i både den private og offentlige sektor. Han har været projektleder på flere nationale udviklingsforsøg og bl.a. skabt digitale kompetenceudviklingsplatforme for ledere og medarbejdere. I 1996 var han med til at starte det første regionale sekretariat for virksomhedernes sociale engagement i Danmark.

Torben har særligt haft CSR-opgaver for store og mellemstore virksomheder i fremstillings- og serviceindustrien og IT-sektoren, men har også stået for uddannelsesprogrammer for SMV’er. Torben har senest været efteruddannelsesleder på Designskolen Kolding.

Ole Madsen

Seniorrådgiver

E-mail: ole@klimakurser.dk

Telefon: (+45) 31 33 05 65

Ole Madsen har fra 2006-20 beklædt direktørstillinger inden for bl.a. strategi, forretningsudvikling og digital innovation i Spar Nord og Formuepleje. Ole har som investor og bestyrelsesmedlem været involveret i mere end 10 danske tech start-ups.

Nina Eskild Kvindal

Kommunikation og marketing

E-mail: nina@klimakurser.dk

Telefon: (+45) 21 81 92 49

Nina Eskild Kvindal er uddannet cand.mag. i medievidenskab og har de seneste 10 år arbejdet i krydsfeltet mellem kommunikation, marketing og strategi.

Katrine Svenningsen

Projektleder og IT ansvarlig

E-mail: katrine@klimakurser.dk

Telefon: (+45) 61 67 61 58

Katrine Svenningsen er uddannet cand.scient. og har gennem sin karriere arbejdet med komplekse analyser, IT-systemer og databehandling.

Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Sustainable Business Solutions samarbejder med nogle af de mest erfarne konsulenter inden for CSR-rådgivning i Danmark. Dermed har vi stærke kompetencer og flere hænder til rådighed, når behovet er der, og vi kan svare vores kunder på de fleste spørgsmål og ønsker.

Medstifter af CSR Advisors Denmark

Sustainable Business Solutions har i 2019 været medstifter af CSR Advisors Denmark, som er et netværk af Danmarks 10 mest erfarne CSR-konsulenter. Læs mere om samarbejdet på www.CSR-Advisors.dk.

Samarbejde med Green Network A/S

Vi samarbejder med Green Network A/S, der er blandt Danmarks største CSR-netværks og –konsulenthuse. I fællesskab har vi rådgivet kunder om CSR gennem mere end fem år. Green Network er startet i 1994, og dækker med tre erfarne CSR-konsulenter alle virksomhedens behov for rådgivning om CSR. Green Network er dansk landekontor for CSR Europe, som samler mere end 10.000 virksomheder i arbejdet med CSR og rådgiver Europa Kommissionen om CSR. Læs mere på www.greennetwork.dk

Dansk kontaktpunkt og rådgivningspartner for CEMAsys.com

Vi har siden 2017 samarbejdet med norske CEMAsys.com, der er nordens førende udbyder af digitale datasystemer til udarbejdelse af klimaregnskaber og rapportering af CSR-data generelt. Læs mere på www.cemasys.com.