Praktikant/Internship
Sustainability Advisor

Kickstart din karriere indenfor bæredygtighed.
Drømmer du om at arbejde med bæredygtighed og skal du i praktik i efteråret 2024?
Så kan en praktik hos Sustainable Business Solutions måske lige være sagen.

Brænder du for klima, ESG og bæredygtighed? Vil du være med til at flytte samfundet i en bæredygtig retning og – ikke mindst – til at gøre en forskel for de kunder, vi arbejder med? Har du lyst til at arbejde med bæredygtighedsrapportering, EU-taksonomi og klimaregnskaber, samt hjælpe med virksomhedsrådgivning? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet hos Sustainable Business Solutions som vores Sustainability Advisor praktikant.  

Sustainable Business Solutions (SBS) er et rådgivningsselskab, som specialiserer sig i rådgivning og undervisning i alt godt inden for bæredygtighed. Vi arbejder og assisterer virksomheder med rapportering og implementering af bæredygtighed, klimaregnskaber og giver generel rådgivning inden for feltet ved både store og små virksomheder. Desuden afholder vi en række forskellige kurser, både tilpassede til individuelle virksomheder og generelle kurser om klima og bæredygtighed i virksomheder og organisationer. Tilsammen udgør dette virksomhedens tre fokusområder; Rådgivning, Rapportering og Akademi.

Vi søger lige nu motiverede studerende til praktikophold

Hvad end du studerer erhvervsøkonomi, miljøvidenskab eller noget helt tredje, har vi brug for din hjælp til at skabe en mere bæredygtig erhvervssektor i Danmark. Hos os er der rig mulighed for at tilpasse dit forløb, alt efter dine ønsker og behov – om du vil nørde data, undervise eller rådgive. Vi har opgaver på alle hylder og kan skræddersy forløbet efter dine ønsker og faglige profil. 

Arbejdsopgaver som praktikanter tidligere har varetaget, både internt og eksternt, har eksempelvis været:

 • Klimaregnskaber, herunder scope 3 analyser
 • ESG-rapportering
 • Dataindhentning og -behandling
 • Projektledelse
 • Assisterende undervisning i specifikke emner indenfor ESG
 • Virksomhedspolitikker og medarbejderhåndbog
 • Miljørådgivning
 • Kommunikation og digital markedsføring (på sociale medier og egen hjemmeside)
 • … og andre ad hoc opgaver

Et praktikforløb hos Sustainable Business Solutions byder på masser af viden, læring og spændende arbejdsopgaver – og du vil blive udfordret fra dag ét. I din rolle som praktikant kommer du til at arbejde med virksomheder i alle størrelser fra en lang række brancher. Du bliver en naturlig del af dagligdagen og får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Derudover vil du blive en del af et fantastisk team, som du kan sparre med og lære fra. Der vil desuden også være mulighed for at du kan deltage på vores kompetenceforløb i klimahandling og klimaregnskab samt sustainability management. 

Vi forestiller os at du er  

 • Struktureret og analytisk i din tilgang til arbejdsopgaver, og sætter en ære i at levere god kvalitet.  
 • Nysgerrig og videbegærlig, med drive og gå-på mod til at tage imod en bred palette af opgaver 
 • Fleksibel og kan arbejde selvstændigt, og kan lide en varieret og til tider travl hverdag.  
 • Stærk i Excel og har sans for grafisk præsentation af tekst og billeder  
 • I gang med en videregående uddannelse, gerne med temaer indenfor bæredygtighed som en del af din uddannelse 

Om teamet

Ud over konkret erfaring og mulighed for reel indflydelse på både opgaver og arbejdsplads, tilbyder vi i SBS en plads i et dygtigt, passioneret og diverst team, der brænder for bæredygtighed, og hvor trivsel, kollegaskab og god stemning er i højsædet. Vi er pt. 14 ansatte – og trods vores lille størrelse har vi både festudvalg og fællessang, en hyggelig, åben og uformel tone på kontoret, og du bliver selvfølgelig en del af vores lækre frokostordning.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?   

Er du klar til at få foden indenfor hos Sustainable Business Solutions? Så send din ansøgning hurtigst muligt til Nina Kvindal på nina@sbsolutions.dk
Vi indkalder løbende til samtale og kan være fleksible med praktikkens starttidspunkt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Du har booket en af aftale til ESG Tilstandsrapport.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Kontakt os på (+45) 44 40 60 44 eller info@sbsolutions.dk

Venlig hilsen

Sustainable Business Solutions