Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Den giver dig og din organisation et effektivt kompetenceløft på kort tid, og forløbet ledes af branchens bedste praktikere. Du får overblik, indblik og nye forretningsorienterede handlemuligheder, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere med det samme.
Uddannelsen sætter dig i stand til at styre forretningen sikkert gennem de lovkrav, standarder, og forventninger, der stormer ind over virksomheden fra alle sider. Det gælder uanset om du er virksomhedsleder, formaliseret CSR/ESG-manager eller noget helt tredje. Kurset er relevant for alle, der føler behovet for et effektivt kompetenceløft.
Den 12. grund er, at vi brænder for kvalitetsundervisning, hvor tunge slides er forbudt og erstattet af engagerende formater og interaktive læringsprincipper. Vores deltagere har en generel tilfredshedsscore på 4,6/5, mens selve undervisningen scorer 4,8/5.
Uddannelsen består 3 moduler fordelt på 6 undervisningsdage, hvor vi starter med at få overblik over historiske perspektiver, gængse terminologier og anvendte standarder. Så flyttes fokus til principper for strategisk og operationel praksis, herunder fx rapportering og kommunikation. Mellem modulerne udføres praksisnære opgaver, der hjælper dig til at finde din rolle, slibe dine våben og bruge uddannelsens indhold til at styrke forretningen.
Dag 1:
I dette modul introduceres du til dine medkursister og til uddannelsens opbygning. Modulet har fokus på at give overblik overhvad bæredygtighed betyder for virksomheder. Modulet klarlægger managerens rolle og introducerer aktuel regulering og relationen til bæredygtig ledelse, som du med fordel kan bruge til at overskue og navigere efter. Dernæst tages der hul på sammenhængen mellem bæredygtighed og forretningsmodeller.
Holdepunkter:
Dag 2:
Modulet gennemgår internationale standarder inden for miljø- og klimaforhold, som du bør kende til. Fokus er på Greenhousegas Protokollen, som indgår i nuværende og kommende lovgivning og som udgør en faktor du skal forholde dig til forretningsmæssigt. Dertil behandles dine muligheder for at arbejde struktureret med emissioner og environment.
Holdepunkter:
Dag 3:
I dette modul introduceres væsentlige forhold, som du bør kende til og forholde dig til i arbejdet med social bæredygtighed, samt arbejdet med at sikre en bæredygtig ledelse af din organisation. Du får styr på den globale minimumsstandard for samfundsansvar og arbejdet med menneskerettigheder i praksis. Modulet gennemgår de centrale elementer og internationale standarder inden for god selskabsledelse og anti-korruption.
Holdepunkter:
Indblik i væsentlige sociale forhold
Internationale minimumstandarder for social bæredygtighed
Corporate Sustainability Due Diligence (CSDDD), UN Global Compact og OECD’s retningslinjer
Indblik i væsentlige anti-korruptionsforhold og god selskabsledelse
Bæredygtige forretningsmodeller
Dag 4:
I dette modul går vi i detaljen med et af omdrejningspunkterne for bæredygtighedsrapportering jf. de Europæiske og internationale regnskabsstandarder, nemlig dobbelt-væsentlighedsanalysen, også kaldet Double Materiality Assessment, og de såkaldte tærskelværdier (thresholds). Med udgangspunkt i den prioritering som dobbelt-væsentlighedsanalysen skaber, arbejder vi med at identificere relevante KPI’ere.
Holdepunkter:
Dag 5:
I dette modul arbejder vi videre med de Europæiske regnskabsstandarder for bæredygtighedsrapportering og hvilke krav de stiller til den overordnede rapportering. Derudover fokuseres på hvilke IT-muligheder der findes inden for compliance og rapportering. Med udgangspunkt i rapporteringsopgaven arbejdes der med den gode kommunikation og skabelsen af en ESG-kommunikationsplan.
Holdepunkter:
Dag 6:
Modulet introducerer og udfolder din rolle i implementering af strategi og handlingsplaner som skal forankre bæredygtighed i organisationens hverdag. Vi arbejder med virksomhedens organisering, politikker, samt ansvar og roller i ESG-arbejdet med udgangspunkt i lovkrav og i eksterne interessenters krav og behov. Her konkretiseres din samlede rolle i implementeringen af bæredygtighed i organisationen. Vi har fokus på forandringsprocessen og dig som forandringsagent og arbejder med at identificere kapabilitets-gaps og kompetenceopbygningsplaner.
Holdepunkter:
Du kan tilmelde dig vores forløb i både Jylland og Sjælland. Se datoer og tilmeld dig herunder.
Tivoli Hotel og Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Modul 1: tirsdag d. 12. november
Modul 2: onsdag d. 13. november
Modul 3: tirsdag d. 26. november
Modul 4: onsdag d. 27. november
Modul 5: tirsdag d. 10. december
Modul 6: onsdag d. 11. december
Aarhus
Modul 1: tirsdag d. 18. marts
Modul 2: onsdag d. 19 marts
Modul 3: tirsdag d. 1. april
Modul 4: onsdag d. 2. april
Modul 5: tirsdag d. 22 april
Modul 6: onsdag d. 23. april
Tilmeld dig i Aarhus 2025 her →
København
Modul 1: tirsdag d. 25. marts
Modul 2: onsdag d. 26. marts
Modul 3: mandag d. 7. april
Modul 4: tirsdag d. 9. april
Modul 5: tirsdag d. 29. april
Modul 6: onsdag d. 30. april
Aarhus
Aarhus
Aarhus
Modul 1: dato følger snarest
Modul 2: dato følger snarest
Modul 3: dato følger snarest
Modul 4: dato følger snarest
Modul 5: dato følger snarest
Modul 6: dato følger snarest
Datoer og tilmeldingslink følger snarest. Har du brug for flere informationer, eller vil du allerede nu sikre dig din plads, så skriv til os på info@sbsolutions.dk.
København
København
København
Modul 1: dato følger snarest
Modul 2: dato følger snarest
Modul 3: dato følger snarest
Modul 4: dato følger snarest
Modul 5: dato følger snarest
Modul 6: dato følger snarest
Datoer og tilmeldingslink følger snarest. Har du brug for flere informationer, eller vil du allerede nu sikre dig din plads, så skriv til os på info@sbsolutions.dk.
Prisen er eksklusive moms, men inklusive alle materialer og forplejning.
Vi er klar med alt det, du gerne vil vide på info@sbsolutions.dk og på telefon (+45) 44 40 60 44.
Mads Holm, Corporate Responsibility Team Lead, ECCO Holding A/S
Helle Thorsøe Larsen, Kommunikationskonsulent, Ejendomsselskabet Olav de Linde
Karen Bock, Administrationschef, Ejendomsselskabet Olav De Linde
Annette Mortensen, Management Support, Kangamiut Holding
Nina Larsen, Seniorrådgiver, DKPU FMBA
Helle Thorsøe Larsen, Kommunikationskonsulent, Ejendomsselskabet Olav de Linde
Kari Stochholm, Kommunikationschef, Bitten og Mads Clausens fond
Karoline Fogh Gustafsson, Konsulent, Lendager
Annette Kjær Sørensen, Centerleder, Arbejdsmarkedsafdelingen, Frederiksberg kommune
Jacob Skou, ESG-specialist, Fujifilm Diosynth Biotechnologies
David Kofod Hanna, Senior Consultant, Inspari A/S
Jesper Mollerup Larsens, Erhvervskunderådgiver, Spar Nord Aarhus
+
Har uddannet sig via vores træningstilbud
+
Har deltaget på et af vores live online webinars
af 5
Er den gennemsnitlige tilfredshedsscore fra vores deltagere
Vi har udviklet et en række kurser, der enkelt og hurtigt giver ledere og medarbejdere kompetencer til at arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis. Kompetencer, der klæder jer på til at møde nuværende og kommende klimakrav på en måde, der styrker forretningen.
Besøg Klimakurser.dk >⃝